به گزارش ميراث آريا (chtn)، رسول ديناروند معاون غذا و داروي وزارت بهداشت در مراسم اعطاي نشان ايمني سلامت در انيستيتو تغذيه ايران گفت: همچنين مشکلات غذايي علت مسموميت20 درصد از جمعيت دچار بيماري هاي آلودگي ميکروبي است.

وي ادامه داد: آلودگي هاي پنهان غذايي منجر به بيماري هاي مزمن قلبي و عروقي و سرطان مي شوند و حتي اگر آلودگي شيميايي باقي مانده، سموم مواد ضد آفت و آنتي بيوتيک در دام که استفاده مي شود را کم بکنيم باز هم اصلاح روش ناصحيح تغذيه کار دشواري است.

ديناروند تصريح کرد: صدمات اقتصادي و جاني که بر اثر آلودگي غذايي ايجاد مي شود نسبت به هزينه نظارت بر توليد، سلامت و ايمني غذا بيشتر است.

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت گفت: هزينه اي که براي ايمني و سلامت غذا در وزارت بهداشت صرف مي شود، کمتر از 50 ميليارد تومان است. در حالي که هزينه جبران آلودگي ده ها برابر است.

وي تاکيد کرد: صنايع غذايي کشور نياز به سرمايه گذاري بيشتر براي ارتقا و ايمني، يکپارچگي توليت ايمني، ارتقاي دستگاه نظارتي و قدرت بخشيدن به آن و همچنين افزايش اعتبارات نيازمند است.

وي افزود: در دوران جديد نظارت، ايجاد آزمايشگاه هاي پيشرفته و بهره مندي از کارشناسان براي پاسخگويي به بحران ها و شناسايي برخي تقلب هاي غذايي احداث مي شود چرا که امروزه برخي از تقلب ها با استفاده از فناوري روز انجام مي شود که شناسايي آن را بسيار مشکل کرده است.

وي با اشاره به اعطاي نشان ايمني سلامت به 12 محصول منتخب گفت: اين محصولات 10 درصد تقاضاهاي مصرف کنندگان بوده است و تا زماني که بستر مناسبي براي ثبت آرم نشان ايمني بر روي تمامي محصولات فراهم نشود تاثيري بر ارتقاي سلامت نخواهد داشت./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388011914